Slefuire Parchet

Slefuire Parchet

 

Slefuire parchet sau mai exact cand vorbim de toate operatiunile de slefuit a suprafetelor de lemn,  trebuie sa mentionam ca este cu adevarat o alternativa foarte buna, mai putin costisitoare, care executata corect poate reda un aer complet nou pardoselei dumneavoastra de acasa sau de la locul de munca. Slefuirea parchetului presupune mai multe etape, experienta executorului dar si folosirea unor produse de calitate care sa confere parchetului slefuit un adevarat aspect de nou sunt esentiale si ar trebui sa fie principalul criteriu de selectie al echipei de specialisti.

Echipa de la parchetslefuit.ro – parte a montajparchet.ro – acorda o deosebita importanta procesului de reconditionare a suprafetelor de lemn. Cu o experienta de peste 15 ani in domeniul suprafetelor din lemn, avand in dotare produse si utilaje profesionale, echipa noastra a reusit sa faca fata oricaror provocari, atat in tara cat si in strainatate.

slefuire parchet

Acordam o importanta majora fiecarei etape de Slefuire Parchet. Toate acestea sunt esentiale pentru executarea unui proces corect care sa aiba un rezultat final de execeptie. Printre acestea, foarte pe scurt, mentionam:

  • Pragatirea suprafetei ( curatarea in prealabil a suprafetei existente si indepartarea prafului si a mizeriei de suprafata );
  • Raschetarea (Slefuirea) suprafetei cu masina COBRA – echipa parchetslefuit.ro este detinatoarea singurei masini de acest fel din Romania! Aceasta masina de slefuit parchet face parte din noua gama de top in domeniul reconditionarii suprafetelor din lemn, avand un debit de zgomot foarte redus, o reducere maxima a prafului si o manevrabilitate si precizie unica. Slefuirea este una dintre cele mai importante etape in vederea reconditionarii suprafetei.
  • Pregatirea si aplicarea produselor profesionale PallMann – echipa parchetslefuit.ro foloseste doar produse profesionale PallMann achizitionate prin intermediul materiale-parchetar.ro un magazin specializat in produse profesionale si partener parchetslefuit.ro
  • Finisarea Finala – cu uleiuri si lac-uri speciale pentru adevaratul efect de nou.

Operatiunea de reconditionare a parchetului este recomandata odata la fiecare 5 ani, astfel incat durata de viata a suprafetei sa fie extinsa cat mai mult posibil.

slefuire parchet

Echipa parchetslefuit.ro va poate ajuta sa redati un suflu nou locuintei sau biroului dumneavoastra prin aceasta operatiune de slefuire parchet.

parchet slefuit

ParchetSlefuit.ro va pune la dispozitie cele mai avantajoase servicii profesionale in montajul parchetului de orice tip. Nu ezitati sa ne trimite-ti o intrebare referitoare la proiectul dvs. Unul dintre membrii echipei noastre va raspunde in cel mai scurt timp posibil.

Datorita volumului mare de lucrari, va rugam sa ne contactati in avans pentru o eventuala programare.

finisare parchet

Apeleaza cu incredere la serviciile noastre profesionale de

Slefuire Parchet

Daca vrei sa vezi exact cum si ce facem, urmareste-ne pe Facebook sau pe Youtube!

Convinge-te de Profesionalism si Calitatea lucrarilor noastre!

Urmareste tot pe Facebook!

CLOSE