Reconditionare parchet

Reconditionare Parchet – Slefuire Parchet

Finisari profesionale pentru suprafetele din lemn – Reconditionare Parchet

Odata cu trecerea timpului, datorita unor factori cat se poate de normali, uzura parchetului si a suprafetelor din lemn incepe sa isi faca aparitia. Chiar daca acest lucru poate fi suparator, in primul rand datorita costurilor destul de mari dar si a neplacerilor legate de santierul propriu-zis, poate fi si o ocazie inedita pentru a alege un serviciu de reconditionare.

Operatiunea de reconditionare a parchetului presupune o investie mult mai mica, un timp mai scurt de executie si, daca se apeleaza la o echipa profesionista, care lucreaza cu masini de raschetat de ultima generatie si materiale profesionale PallMann, operatiunea poate fi chiar una placuta.

De ce este important ca utilajele sa fie profesionale?

Reconditionare Parchet

Pentru garantia unei lucrari efectuate corect! In primul rand, vorbim despre implicatia directa si fireasca a firmei care detine aceste echipamentele. Cand investesti peste 10000 Euro in utilaje, iti permiti sa oferi clientilor tot ce e mai bun. Urmeaza apoi factorul care determina „indoiala” asupra acestui serviciu. Praful, zgomotului, stresul cu vecinii, toate pot fi rezolvate daca utilajele folosite sunt…profesionale!

Noi folosim printre altele si masima asta cu care da, ne laudam, in tara sunt doar 2!

De ce este important ca produsele folosite la finisare sa fie profesionale?

Aici e si mai simplu! Sa ne gandim putin asa. Platesti un serviciu de reconditionare si dupa 3 luni apar problemele (luciul se duce, apar mici fisuri) deci practic, toata investitia a fost facuta degeaba. Mai trist este ca, in ultima vreme suntem apelati de persoane care au facut o astfel de investie si acum, sarind in ajutor realizam ca aceste lucrari necesita mai multa munca, mai multa atentie si evident o alta investitie din partea clientului.

De ce noi?

Echipa noastra de la parchetslefuit.ro are experienta (peste 15 ani) cu clienti atat in Romania (peste tot) cat si in strainatate. Ne place sa facem totul ca la carte, acesta fiind si motivul pentru care investim in permanenta in ultimele utilaje aparute. In acest fel ne place noua sa multumim clientilor nostrii pentru increderea pe care ne-au oferit-o.

Asadar, noi reconditionam parchet fara praf, fara zgomot in cel mai profesional mod posibil, folosind doar utilaje profesionale si produse PallMann de la materiale-parchetar.ro

materiale http://www.materiale-parchetar.ro/

ParchetSlefuit.ro va pune la dispozitie cele mai avantajoase servicii profesionale. Nu ezitati sa trimite-ti o intrebare referitoare la proiectul dvs. Unul dintre membrii echipei noastre va raspunde in cel mai scurt timp posibil.

Datorita volumului mare de lucrari, va rugam sa ne contactati in avans pentru o eventuala programare.

Daca vrei sa vezi exact cum si ce facem, urmareste-ne pe Facebook sau pe Youtube!

Convinge-te de Profesionalism si Calitatea lucrarilor noastre!

Urmareste tot pe Facebook!

CLOSE